Samen weer Seks: How to become versatile with my partner?

Posted by on apr 25, 2020 in rubrieken | Reacties uitgeschakeld voor Samen weer Seks: How to become versatile with my partner?

Samen weer seks – een nieuwe roadmap 

Als homomannen amper nog seks met hun partner hebben, komen ze nog wel ’s bij mij. Ze zijn vastgelopen in een eenzijdig stramien van Top-Btm of in te mechanische seks. Toch wel jammer; zeker in thuis-isolatie. Daarom hier de roadmap om de seks weer terug te vinden. Ook kun je leren te wisselen van rol. How to become versatile with your lover J

Het gaat in 4 stappen; elke week 1 stap. Eerst de ene partner en later in de week de ander. Maak eerst samen de afspraak om elkaar weer genot te geven. En, hou je daaraan. ‘Plan je wekelijkse momenten’, zegt ook Esther Perel, een door gays gewaardeerde relatietherapeute.

Stap 1 “Love-part”: Een partner gaat de ander 40 minuten lang masseren met massageolie in een fijne sfeer. Creëer een fijne plek, maak het lekker warm, beiden naakt. De ander gaat douchen.

De opdracht is: Geef de ander een weldadige ervaring en maak deze massage niet erotisch. Als je partner gedoucht heeft, droog je hem liefdevol af. Tegelijkertijd vertel je hem, wat jij in hem zag en ervoer, toen je hem voor de eerste keer ontmoette. De bron van jullie liefde. Masseer liefdevol 20 minuten de hele achterkant van zijn lichaam, daarna de hele voorkant.

Bij het masseren niet praten; dus geen wensen uiten. Adem goed door. De gemasseerde probeert te ontspannen en van zichzelf te genieten. Kreunen van genot mag.

Stap 2 “Tease-part” gaat net zo als stap 1. Weer 40 minuten masseren. Maar slechts 10 minuten zijn hele achterkant, dan 30 minuten zijn hele voorkant. 

Opdracht: Droog de ander af na het douchen en probeer zijn lichaam als van een nieuw persoon te zien. Masseer de ander na enige tijd ook genitaal; verken hem daarin seksueel alsof hij nieuw is voor je. Maak het erotisch door hem langzaam een erectie te laten krijgen. En masseer deze, kneepjes etc. Gebruik veel massage-olie. Maar heb nog steeds geen seks, laat hem net geen orgasme krijgen. Tease him. Uitstel creëert verlangen.

Strijk dan weer eens met lange halen langzaam van zijn onderbuik naar zijn plexus, hart en schouders. Doe dat met twee handen. Dat ontspant hem weer.

Stap 3 “Btm-part”  gaat net zoals stap 2. Douchen vooraf, schoon zijn!

Opdracht: De ‘masseur’ vertelt wat hij seksueel aantrekkelijk aan het lichaam van de ander vindt tijdens het afdrogen. De ‘afgedroogde’ mag alleen maar ‘Ja’ zeggen. Na 10 minuten weer omdraaien op de rug. Masseer de ander de laatste 20 minuten genitaal maar geleidelijk ook anaal; ook van binnen met 1 of 2 vingers. Wissel anaal en genitaal af. Stimuleer zijn genot. Dat merk je aan zijn ademhaling. Na deze massage vertel je welke massage je opwondt, je mag ook seks met elkaar hebben. 

Stap 4 “Versa-part”. It ‘s funtime! Het gaat net zo als stap 3 inclusief dezelfde voorbereiding.

Opdracht bij het afdrogen: De gemasseerde vertelt weer op welke plekjes de massage hem opwindt. De ander masseert hem de laatste 20 minuten net zoals in stap 3. Maar… mocht hij nu zelf opgewonden raken van het genot van zijn partner, dan mag hij vragen of hij de ander mag penetreren. Als het mag, dan zijn er geen regels meer… Ga lekker los samen (gebruik bij een condoom lube en geen olie). Later in de week de rollen omdraaien. Enjoy!