welkom

Relatietherapie on-line en traumatherapie

Marcel Holtslag is mijn naam. Ik heb een vrijgevestigde praktijk voor coaching, psychotherapie en relatietherapie. Hierbij gebruikmakend van lichaamsgerichte methoden om zo snel tot de kern te kunnen komen. Veel cliënten doen hier positieve ervaringen mee op.

Psychotraumatherapie en relatietherapie

Psychotraumatherapie en relatietherapie voor mannenstellen vallen onder mijn specialisatie. Ik ben gespecialiseerd in homospecifieke hulpverlening. Ik publiceer hier regelmatig over. Ik houd praktijk in Amsterdam Centrum. Mijn praktijk bestaat 25 jaar.

Foto: therapie bij Marcel HoltslagFoto: Marcel Holtslag in zijn stoel Foto: op bank bij Marcel Holtslag

Zelf beschrijf ik me als rustig, aandachtig, niet-oordelend en sensitief ook humorvol en gay. Veel cliënten voelen zich op hun gemak bij mij. Ik ga echt, serieus, contact aan en werk vanuit een positie, waarbij ik als gelijke graag samen met jou naar een nieuw perspectief ga kijken. Ik ben er vasthoudend in je -werkelijke- zelf tot z’n recht te laten komen.

Meer weten? Klik door naar contact voor mijn contactgegevens.

<a href=”https://www.eft.nl” target=”_blank” title=”Op de website van Stichting EFT Nederland vindt u meer informatie over deze vorm van relatietherapie”>
<img src=”https://www.eft.nl/images/eftknop.png” alt=”Stichting EFT Nederland”></a>